Midt i Drammen

17.04.2018

Arrangørene bak Skisprinten i Drammen har gleden av å invitere til rulleskiskytter-festivalen Midt i Drammen!

Fredag 8. juni til lørdag 9. juni blir det storstil folkefest når verdens beste skiskyttere inntar Bragernes torg. Vi gleder oss til å legge tilrette for en unik sommer-festival, med sportslige høydepunkter i verdensklasse og underholdning av ypperste kvalitet.

På fredagen, rett etter jobb, blir det skytterdueller, midt på Bragernes torg, MIDT I DRAMMEN! Her får publikum gleden av å oppleve noen av raskeste skytterne i skiskytter-sirkuset på nært hold, mens speakern skriker:
“MIDT I, MIDT I, MIDT I, MIDT I, MIDT I DRAMMEN!”

Fredagskvelden fortsetter med sprint, hvor løperne begynner på hjørnet av Nedre Storgate og fosser oppover Øvre Storgate, svinger ned mot elva ved Kirkeplassen, før folkehavet langs elvebredden løfter skiskytterheltene mot den ærverdige bybrua, hvor løperne runder i motbakken  før de kaster seg inn mot standplassen på nedre del av Bragernes torg. Standplassen vil bli omringet av elleville Drammensere, klare for å heie frem fulle-hus!

Gjennom hele dagen vil det være mange morsomme aktiviteter for hele familien, mens kvelden avsluttes med premieutdeling og konsert på Bragernes torg.

På lørdag er duket for en fartsfylt dag, da de unge og lovende inntar rulleskiløypa Midt i Drammen. De unge guttene og jentene skal gå samme løype som verdenseliten, og kl. 13:00 er det klart for sprintfinaler for ungdommen. Kl. 15:00 mottar de beste fra ungdomssprinten fortjent heder og ære på Torgscenen.

Kl. 16:00 er det igjen klart for eliten, men denne gangen med Supersprint! Løperne skal gå samme runde og det blir igjen full action på standplassen på Bragernes torg. Utover kvelden blir det mange spennende dueller i løypa, og masse aktiviteter og underholdning for hele familien på Torgscenen, Midt i Drammen.

Klikk her for fult Sports Program

Midt i Drammen blir en rulleskiskytter-festival for hele familien, med masse morsomme aktiviteter, strålende underholdning og verdens best skiskyttere!