Resultater

08.06.2018

Lørdag

Supersprint Senior Elite

Det ble en fantastisk avslutning på en lang og innholdsrik dag, med mange tette og intense sprintdueller. Tilslutt var det Marte Olsbu og Vetle Sjåstad Christiansen som vant hver sin Super Sprint Finale! Gratulerer og takk for fantastisk underholdning!

resultater kvinner final

resultater menn final

Fellesstart Junior 17-21

Etter at de yngste ungdommene hadde gjort seg ferdig, var det duket for juniorene sitt inntog på torget. I klassen Kvinner 17 var det Gro Njølstad Randby som stakk av med seieren, mens Ingvild Tronstad Andersen var sterkest i Kvinner 18/19 finalen.I Kvinner 20/21 klassen ble det ekstremt spennende og Mari Wetterhus vant spurten med 0,6 sekunder.

På herresida var Simen Aaberg Skal som vant i Herrer 17 klassen, mens Peder Fekjan Solheim var sterkest i Herrer 18 klassen. I herrer 19 klassen var det Mats Øverby som var sterkest, mens Øyvind Rikheim Haugen vant på dagens sterkeste tid, 7.16.8, i Herrer 20/21 års klassen.

Resultater Jr. klassen

Fellesstart G/J 15-16

Ungdommene startet tidlig på’n og det var Gutter og Jenter i 15-16 års klassen som starta lørdagen kl. 08:00. Gratulerer til alle for godt gjennomført rulleskiskytter-renn Midt i Drammen! I G15 klassen vant Herman Peder Strindeberg, i G16 klassen vant Stian Fedreheim, i J15 klassen vant Guro Femsteinevik og i J16 klassen vant Synne Herheim.

Resultater 15-16 års klassen

Fredag

Skyteduell

Midt i Drammen er i gang! Det ble mange intense og fartsfylte Skytedueller, med høyt spenningsnivå hele veien. Tilslutt var det Johannes Thignes Bø som vant herrenes skyteduell, mens Tiril Eckhoff stakk av med seieren på kvinnesiden. De to stjernene møttes i en spennende SUPER duell, hvor Johannes stakk av med SUPER seieren! Sjekk ut SUPER duellen her! 

Skyteduell resultater – kvinner

Skyteduell resultater – herrer

Fellesstart

Fellesstarten i Midt i Drammen ble to intense fellesstarter, med spenning helt til siste skyting. På kvinne siden var det Ingrid Tandrevold og Marte Olsbu som skulle kjempe om seieren på siste skyting, og det var tilslutt Ingrid som trakk det lengste strået. På Herre siden var det Lars Helge Birkeland og Johannes Thingnes Bø som kom sammen inn til siste skyting, og her dro Lars Helge til med fult hus. Johannes klarte ikke å svare og Lars Helge gikk dermed siste runden i ensom majestet.

Gratulerer til Ingrid og Lars Helge med seier i tidenes første fellesstart Midt i Drammen!

results kvinner final mas start

results menn final mass start